• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Athora Netherlands voor tweede jaar op rij Top Employer

  17 januari 2023

  top-employer-2023-visual.jpg

  Voor het tweede jaar op rij heeft Athora Netherlands het certificaat voor Top Employer ontvangen. Dit internationale certificaat wordt jaarlijks uitgereikt aan werkgevers met een uitstekend personeelsbeleid. De lijst met topwerkgevers is vandaag bekendgemaakt door het Top Employers Institute na een uitgebreid certificeringsonderzoek.

  Uit dit onderzoek blijkt dat Athora Netherlands goed scoort op het gebied van flexibel werken. De combinatie van thuis en op kantoor werken en de faciliteiten die we aanbieden om te zorgen dat dit goed werkt, wordt hoog gewaardeerd. Daarmee lopen we voor op andere organisaties en het is één van onze best practices. Andere onderwerpen waarop Athora goed scoort zijn leiderschapsontwikkeling en de manier waarop Athora Netherlands medewerkers betrekt bij veranderingen.

  Certificeringsonderzoek

  Het Top Employers Institute analyseert jaarlijks het HR-beleid van meer dan 1.800 bedrijven wereldwijd. Om de titel Top Employer te verdienen, neem je als bedrijf deel aan een certificeringsonderzoek dat het personeelsbeleid aan verschillende kwaliteitsnormen toetst. Zo kijkt het instituut onder andere naar de inspanningen op het vlak van arbeidsvoorwaarden, training- en ontwikkelmogelijkheden, evenals het beleid rondom diversiteit & inclusie. In totaal ontvingen 63 bedrijven in Nederland het certificaat.

  Inspirerende werkomgeving

  Jan de Pooter, CEO van Athora Netherlands: “We zijn trots dat we voor het tweede jaar  gecertificeerd zijn als Top Employer. We vinden het belangrijk om goede arbeidsvoorwaarden te  combineren met een inspirerende werkomgeving. Op een werkplek waar onze medewerkers zich gewaardeerd voelen, kan iedereen het beste uit zichzelf halen. En daarmee een optimale bijdrage leveren aan de uitvoering van de strategie van Athora Netherlands. Ons personeelsbeleid laten toetsen door een onafhankelijk instituut, geeft ons inzicht waar we staan als werkgever en hoe we ons beleid nog verder kunnen verbeteren.”