• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Strategie

  Athora Netherlands streeft ernaar de leidende pensioenuitvoerder op de Nederlandse markt te worden. We bouwen voort op onze 120 jaar ervaring en kennis van de Nederlandse markt.

  Met ons sterke consumentenmerk Zwitserleven bieden we onze klanten aantrekkelijke producten en diensten aan om te voorzien in hun verschillende behoeften. Onze bestaande Reaal-klanten voorzien we van optimale service en rendementen. Dit wordt nu aangevuld met de kapitaalsteun en (internationale) ervaring van de Athora Group en toegang tot 's werelds beste beleggingsexperts.

  Focus op pensioen

  Het resultaat is dat Athora Netherlands een volledig gefocuste pensioenuitvoerder is, ondersteund door een toegewijde serviceorganisatie in combinatie met sterke investeringsmogelijkheden. Deze focus maakt ons uniek in de markt en stelt ons in staat onze middelen en investeringen op één gebied te richten. Daardoor kunnen we met vertrouwen stellen dat het onze ambitie is om een van de beste pensioenuitvoerders van Nederland te worden met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Waar waarde niet alleen een financieel, maar ook een maatschappelijk rendement is.

  Maatschappelijke verantwoordelijkheid

  We zullen onze verantwoordelijkheid op het gebied van maatschappelijk verantwoord beleggen waarborgen en verder versterken. Daarnaast blijven we duurzaam beleggen en maatschappelijk verantwoord ondernemen verankeren in de organisatie. Het is duidelijk dat duurzaamheid een belangrijke toegevoegde waarde is voor al onze belanghebbenden: klanten, werknemers, toezichthouders, aandeelhouders en zakenpartners.