• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Onze waarden

  Binnen Athora hanteren we vier waarden die leidend zijn in ons doen en laten: Care, Do the Right Thing, Seek Simplicity en Dare to be Different. Ze staan centraal in hoe we met elkaar, onze klanten en de buitenwereld omgaan. De waarden vormen de basis voor de cultuur die we nastreven, waar we samen dagelijks aan werken.

  Dare to be Different

  We voegen waarde toe voor onze klanten en onze business door dingen anders aan te pakken. Samen bevragen we de status quo, we doen de dingen anders waar dat meerwaarde oplevert, we delen ideeën en omarmen nieuwe manieren van werken.

  Seek Simplicity

  Wij streven naar eenvoud in een complexe bedrijfsomgeving. Wij zetten ons in om eenvoudige en kosteneffectieve producten en processen te ontwerpen waar onze klanten, onze partners en onze collega's baat bij hebben.

  Care

  We geven om ons bedrijf, onze klanten en elkaar. We verwelkomen en respecteren de diversiteit aan meningen en gedachten, en onze gezamenlijke en inclusieve werkomgeving zorgt ervoor dat we allemaal een bijdrage kunnen leveren.

  Do the Right Thing

  We nemen onze verantwoordelijkheden serieus. We verbinden ons ertoe om altijd 'het juiste te doen' om een duurzame toekomst te creëren voor onze klanten, onze partners, onze collega's en de gemeenschappen waarin we actief zijn.