• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Ons Verhaal

  Ons verhaal gaat eigenlijk niet over ons. Het gaat over jou. Het gaat over jouw leven, over jouw geld, over jouw toekomst. Jouw onbezorgde financiële toekomst.

  Die financiële toekomst is vandaag de dag steeds minder vanzelfsprekend. Geld op de bank wordt niet langer vanzelf meer waard. De tijden zijn veranderd. Alles wordt duurder, de energierekening, de boodschappen, de kleine dingen die het leven zo leuk maken.

  De enige zekerheid die je hebt, is dat het leven over tien of twintig jaar nóg duurder is. Daar kun je op rekenen. Dus hoe zorg je ervoor dat je later onbezorgd kunt leven? Dat is waar wij in het verhaal komen. Wij zijn er voor jou. Via onze toonaangevende merken, werken we met pakweg duizend collega’s samen om jouw financiële zekerheid veilig te stellen. Zodat je onbezorgd kunt leven als je over tien, twintig of veertig jaar wilt stoppen met werken, of wilt beginnen met iets anders. We zijn een partner for life.

  Om het geld dat je nu aan premies betaalt te laten groeien, moeten we investeren. In bedrijven, in aandelen en obligaties. En ook daar is het de laatste jaren steeds moeilijker om goede rendementen te halen.

  Gelukkig hebben wij specialisten in huis. Mensen met verstand van vermogen en beleggen, die niet alleen weten waar ze rendement kunnen halen, maar het ook nog eens doen op een duurzame manier. Door te investeren in bedrijven die de aarde mooier maken, in plaats van stuk. Die hun invloed laten gelden op de sectoren waarin we investeren, zodat die steeds schoner en duurzamer worden.

  Zo laten we jouw vermogen duurzaam groeien en werken we aan een betere wereld. Zodat jouw onbezorgde toekomst ook echt onbezorgd is. Dat doen we niet alleen voor jou, maar ook voor jouw kinderen en kleinkinderen. Net zoals we het deden voor jouw ouders en grootouders. Al 130 jaar. Want we hebben al een hele mooie toekomst achter ons.

  Bekijk de video op YouTube