• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Over Athora Netherlands

  Athora Netherlands is één van de leidende verzekeraars in de Nederlandse markt. We onderscheiden ons van onze concurrenten door ons heel sterk te focussen op waar we heel goed in zijn: het opbouwen van vermogen voor inkomen voor later.

  We zijn onderdeel van een financieel krachtige Europese groep met een sterke focus op lange termijn leven- en pensioenproducten. Via Athora Group kunnen wij gebruik maken van unieke beleggingsexpertise die ons helpt om een gezond, duurzaam en veilig rendement te behalen voor onze klanten.

  Duurzaam

  Onze klanten willen niet alleen een goed inkomen voor later, ze willen ook dat hun vermogen duurzaam wordt opgebouwd. Duurzaam beleggen en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn al lange tijd een fundamenteel onderdeel van onze strategie. We zijn herhaaldelijk door VBDO uitgeroepen tot de meest duurzame verzekeraar. Daar zijn we trots op en we willen dan ook onze leidende positie als zelfstandige en duurzame verzekeraar behouden.​​​​​​​

  Onze geschiedenis

  De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1891, met de oprichting van de Noord Hollandsche Levensverzekerings Maatschappij N.V. (N.H.L.M.), dat uiteindelijk na vele overnames en fusies resulteerde in het bekende merk Reaal. In 1901, wordt in Amsterdam Zwitserleven opgericht dat in 2008 werd toegevoegd aan onze merkenportefeuille en vandaag de dag tot de bekendste pensioenmerken van Nederland kan worden gerekend.

  Our Purpose

  We are a sustainable partner for life, taking care of your tomorrow.