• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Over Athora Netherlands

  Iedere Nederlander wil graag kunnen rekenen op een goed en waardevast pensioen. Door te focussen op inkomen voor later biedt Athora Netherlands het beste rendement en de beste service. Dankzij de samenwerking met de meest ervaren, duurzame beleggingsspecialisten ter wereld, garanderen we een optimaal rendement voor onze klanten, onze aandeelhouders en voor de maatschappij als geheel.

  In deze uitdagende tijden is het moeilijk te voorspellen wat de toekomst zal brengen. Een onbezorgde toekomst met financiële zekerheid voor iedereen is steeds minder vanzelfsprekend geworden. Toch willen we allemaal dat de toekomst een veilige haven is, een tijd waarin we de dingen kunnen doen die we willen doen, in een wereld die het waard is om in te leven.

  Eerst en vooral moeten we zorgvuldig omgaan met onze planeet, zodat we een leefbare wereld in stand houden – niet alleen voor onze eigen generatie, maar ook voor onze kinderen en hun kinderen. Daarnaast is het belangrijk om onze financiële zekerheid op tijd te regelen. Ook dat is een gezamenlijke verantwoordelijkheid, waarbij overheid, ondernemers, werkgevers en werknemers elk hun rol hebben. Maar het is ook een zaak van individuen. Mensen zoals jij en ik.

  Nu nadenken over later

  Als je jong bent, is het essentieel om aan je toekomst te denken en op tijd te beginnen met het opbouwen van je financiële zekerheid voor later, ook al lijkt het nog zo ver weg. Behoor je tot de oudere generaties, dan is het net zo belangrijk om verstandige beslissingen te nemen met je opgebouwde pensioen of gespaarde lijfrentes.

  Die keuzes hoef je natuurlijk niet alleen te maken. Er zijn veel providers waar mensen terecht kunnen. Maar de spoeling wordt dunner. Door consolidatie in de markt groeien veel verzekeraars uit tot megabedrijven die hun aandacht verdelen over verschillende soorten verzekeringen, op het gebied van schade, zorg en inkomen.

  Focus op inkomen voor later

  Athora Netherlands kiest er bewust voor om de dingen anders te doen. We focussen puur op inkomen voor later en zoeken naar groeimogelijkheden binnen dat segment. Omdat we denken dat we door specialisatie jou het beste rendement én de beste service kunnen bieden. Als specialist in pensioenen en duurzaam beleggen kunnen wij het best mogelijke rendement halen uit elke euro die onze klanten ons toevertrouwen.

  Ook al is Athora een jong merk, bij Athora Netherlands hebben we een geschiedenis van meer dan honderd jaar als pensioen- en levensverzekeraar. We begrijpen dat je als klant altijd op ons moet kunnen rekenen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen, over tien, twintig of veertig jaar. Daarom willen we excelleren in onze dienstverlening en door ons te focussen op één segment van de brede verzekeringsmarkt nieuwe producten en diensten op de markt brengen die het verschil maken.