• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Contact

  Veelgestelde vragen

  • Ik heb een vraag over mijn verzekeringsproduct.

   Bij vragen over een verzekeringsproduct kunt u het beste direct contact opnemen met uw merk. Daar kunnen ze u het beste helpen. U vindt de links naar de klantenservice onderaan deze pagina. Athora heeft als holdingmaatschappij geen gegevens van u en kan u ook niet helpen met specifieke vragen over eventuele polissen.

  • Wat is het verschil tussen Athora Netherlands en de merken van Athora Netherlands?

   Athora Netherlands is de holdingmaatschappij. Maar u kent ons vast via onze sterke merken Zwitserleven en Reaal. Via deze merken bieden we producten en diensten aan op het gebied van inkomen voor later aan maar liefst 1,9 miljoen klanten.

  • Welke merken horen bij Athora Netherlands?

   Athora bestaat uit de verzekeringsmerken Zwitserleven en Reaal. Ieder merk richt zich met eigen producten en diensten op verschillende klantgroepen om optimaal in hun behoeften te voorzien.

   Lees meer over onze merken

  • Wat is de missie van Athora Netherlands?

   Athora Netherlands is een van de grootste pensioen- en levensverzekeraars in Nederland. Met de sterke merken Zwitserleven en Reaal bieden we producten en diensten aan op het gebied van inkomen voor later aan 1,9 miljoen klanten. Ons doel: Een onbezorgde toekomst met financiële zekerheid voor iedereen. 

  Contact opnemen met Athora Netherlands

  Heeft u een vraag over Athora of wilt u contact opnemen, stuur dan een e-mail naar info@athora.nl.

  Contact voor Media

  Leden van de media kunnen contact opnemen met onze mediawoordvoerder.

  Vragen over onze merken

  Athora Netherlands is het moederbedrijf van onderstaande verzekeringsmerken. Voor vragen over uw polis of een verzekeringsproduct kunt u terecht bij uw verzekeraar. Klik op een van de onderstaande logo’s om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice van uw merk.

  Onze locaties

  Amsterdam

  Torenburg

  • Torenburg

   • Kruseman van Eltenweg 1
   • 1817 BC Alkmaar
   Bekijk route

  Vraag of klacht

  Als verzekeraar willen wij eerlijk en verantwoord zakendoen. Bent u niet tevreden over onze manier van werken? Dan willen wij dit graag van u horen, of u nou klant, NGO of een andere belanghebbende bent. Dit geeft ons namelijk de kans om u op een goede manier te helpen en het helpt ons om onze producten en ons werk te verbeteren. U kunt ons bereiken via info@athora.nl. Indien gewenst kunnen we u ook doorverwijzen naar een onafhankelijk instituut.