• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Athora Netherlands is TOP employer

  Athora Netherlands is Top Employer. Dat betekent dat we behoren tot een wereldwijd gezelschap van organisaties met een uitstekend HR-beleid. We hebben het certificaat dit jaar voor de derde keer op rij ontvangen van het Top Employers Institute.

  Om het Top Employer Seal te voeren, moeten organisaties voldoen aan hoge standaarden en wordt het HR-beleid streng getoetst. Het certificeringsproces omvat een uitgebreid onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, training- en ontwikkelmogelijkheden en thuiswerkregelingen. Zo wordt objectief vastgesteld dat het HR-beleid tot de top van Nederland behoort. Goed zorgen voor onze medewerkers vonden we altijd al belangrijk – en nu dus mét erkenning als Top Employer.

  Wat mag je van Athora Netherlands als top employer verwachten? 

  Binnen Athora Netherlands staan samenwerking, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid centraal. Vanwege onze flexibele thuiswerkregeling kun je een optimale werk-privébalans voor jezelf creëren. Je krijgt beschikking tot de modernste IT-faciliteiten en goede arbeidsvoorwaarden. Onze kantoren zijn ingericht tot bruisende ontmoetingsplek en hebben onlangs het Leesman+ certificaat ontvangen, waarmee we behoren tot de beste 7% van de kantoren wereldwijd.

  Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je talenten verder kunt ontwikkelen als je bij Athora Netherlands komt werken. We bieden speciale Talent-development-programma’s aan en iedere medewerker heeft een groeibudget dat naar eigen inzicht kan worden ingezet voor trainingen, cursussen en opleidingen. Ook ons beleid op het gebied van diversiteit en inclusie scoort goed in deze benchmark.

  Athora Netherlands Top Employer 2024 Seal

  Lees ook de verhalen van onze collega’s, die vertellen waarom Athora Netherlands een topwerkgever is.  

  Verhalen (athora.nl)

  Of kijk meteen of we een interessante vacature hebben in jouw vakgebied. 

  Vacatures (athora.nl)