• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Athora Netherlands is TOP employer

  Athora Netherlands is TOP EMPLOYER 2022 en daar zijn we behoorlijk trots op. Het betekent dat we zijn toegetreden tot een wereldwijd gezelschap van organisaties die zich mogen laten voorstaan op uitstekend HR-beleid. We hebben het certificaat dit jaar voor het eerst ontvangen van het Top Employers Institute.

  Om jezelf topwerkgever te mogen noemen, moet je voldoen aan hoge standaarden en je beleid wordt streng getoetst. Het certificeringsproces van omvatte een uitgebreid onderzoek naar zaken als arbeidsvoorwaarden, training- en ontwikkelmogelijkheden en thuiswerkregelingen. Zo is objectief vastgesteld dat ons vooruitstrevende HR-beleid inderdaad tot de top van Nederland behoort. Goed zorgen voor onze medewerkers vonden we altijd al belangrijk – en nu dus mét erkenning als top employer. 

  Wat mag je van Athora Netherlands als top employer verwachten? 

  Binnen Athora Netherlands staan samenwerking, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid centraal. Vanwege onze flexibele thuiswerkregeling kun je een optimale werk-privébalans voor jezelf creëren. Je krijgt beschikking tot de modernste IT-faciliteiten en goede arbeidsvoorwaarden. En met de introductie van hybride werken zijn onze kantoren recent opnieuw ingericht tot bruisende ontmoetingsplek. 

  Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat jij je talenten verder kunt ontwikkelen als je bij Athora Netherlands komt werken. We bieden speciale talent development programma’s, een jaarlijkse Summer School voor en door collega’s en iedere medewerker heeft een groeibudget dat naar eigen inzicht kan worden ingezet. Ook ons beleid op het gebied van diversiteit en inclusie scoort goed in deze benchmark. 

  Top Employer Netherlands 2023.jpg

  Lees ook de verhalen van onze collega’s, die vertellen waarom Athora Netherlands een topwerkgever is.  

  Verhalen (athora.nl)

  Of kijk meteen of we een interessante vacature hebben in jouw vakgebied. 

  Vacatures (athora.nl)