• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Athora Netherlands kondigt vertrek CFO Yinhua Cao aan

  26 januari 2021

  Athora Netherlands N.V. maakt vandaag bekend dat zij en Yinhua Cao zijn overeengekomen dat laatstgenoemde per 1 mei 2021 terugtreedt als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Athora Netherlands N.V.

  Tom Kliphuis, CEO of Athora Netherlands: “Wij zijn Yinhua zeer dankbaar voor zijn bijdrage aan Athora Netherlands in de afgelopen vijf jaar. Zijn financiële expertise en leiderschap hebben een essentiële rol gespeeld in de ontwikkeling van Athora Netherlands en de verbetering van haar financiële fundamenten. Athora Netherlands is nu goed gepositioneerd voor  de implementatie van haar nieuwe strategie en de leidende pensioenaanbieder van Nederland te worden. Namens onze Raad van Bestuur en medewerkers wens ik Yinhua veel succes in het volgende hoofdstuk van zijn loopbaan.”

  De Raad van Commissarissen van Athora Netherlands N.V. is dankbaar voor de toewijding en betrokkenheid die Yinhua de afgelopen jaren heeft getoond. Maarten Dijkshoorn, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Na de overname in 2015 door de vorige aandeelhouder en ook na de overname door de nieuwe aandeelhouder heeft Yinhua geholpen van Athora Netherlands een stabiele onderneming te maken en haar door een belangrijke transformatie te leiden. Het resultaat is de gestroomlijnde onderneming die Athora Netherlands vandaag de dag is. Wij danken hem voor zijn inzet en wensen hem veel succes voor de toekomst.”

  Yinhua Cao: “Het was een voorrecht om de afgelopen vijf jaar de CFO van dit bedrijf te zijn en ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om met zo veel getalenteerde collega’s samen te werken. Ook ben ik  trots op alles wat we samen hebben bereikt. Athora Netherlands heeft een sterke positie en ik heb volledig vertrouwen in haar nieuwe strategie.”

  Te zijner tijd zal de opvolger voor de functie van CFO worden aangekondigd. Yinhua Cao zal tot 1 mei bij Athora Netherlands aanblijven om te zorgen voor een goede  overdracht.

  Meer informatie

  Meer informatie

  Neem contact op met onze Mediawoordvoerder