• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  CEO Ron van Oijen vertrekt per 31 januari 2020

  16 januari 2020

  VIVAT maakt vandaag bekend dat Ron van Oijen, in goed overleg met VIVAT, zijn functie als CEO neerlegt per 31 januari 2020. In afwachting van de benoeming van een nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur zal Maarten Dijkshoorn de gedelegeerd commissaris van de Raad van Commissarissen zijn tijdens deze interim-periode.

  Maarten Dijkshoorn: “Ron speelde een belangrijke rol in de uitgebreide transformatie van VIVAT tot een toonaangevend, klantgericht en innovatief verzekeringsbedrijf. Ik wil hem persoonlijk en namens de Raad van Commissarissen bedanken voor zijn bijdrage aan VIVAT en wens hem veel succes in de toekomst.”

  Ron van Oijen: Het was een eer om VIVAT te leiden in de afgelopen vier jaar en ik ben erg trots op wat we samen hebben bereikt. De aangekondigde verandering van eigenaar voelt als een natuurlijk moment om het bedrijf te verlaten. VIVAT bevindt zich nu in een solide financiële positie en is goed voorbereid op de toekomst dankzij alle toegewijde collega's. Ik heb er vertrouwen in dat VIVAT onder haar nieuwe aandeelhouder een nog sterkere speler zal worden op de Nederlandse verzekeringsmarkt.”

  De afronding van de acquisitie van VIVAT door Athora zal naar verwachting plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2020, onder voorbehoud van goedkeuring door DNB.