• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Zwitserleven lanceert nieuwe merkcampagne

  12 maart 2024

  Zwitserleven merkcampagneZwitserleven heeft vandaag haar nieuwe merkcampagne gelanceerd. Met de campagne ‘Een gevoel dat we delen’ slaat de pensioenverzekeraar een nieuwe richting in. Het bekende Zwitserleven gevoel is niet langer voorbehouden aan de deelnemer of de persoon die met pensioen gaat, het is een gevoel dat je deelt met de dierbaren om je heen.

  Een Zwitserleven gevoel voor iedereen

  Het Zwitserleven gevoel staat voor het onbezorgde gevoel dat je alles goed geregeld hebt, en dat je lekker met pensioen kan. Paul Pilon, Brand Lead bij Zwitserleven: “Als je praat met mensen en hoort hoe ze hun pensioentijd willen besteden, dan past het beeld van de gepensioneerde man, eenzaam op een wit strand, ver weg van hier, niet meer in de huidige tijdsgeest. Pensioenambities zitten 'm vaak in kleine dingen, niet in grote dromen. Bovendien wil niemand alleen oud worden. Daarom varen we een nieuwe koers. Door te laten zien dat als jij geniet van het Zwitserleven gevoel, anderen met je meegenieten.”

  Een pensioen met gevoel

  Met de nieuwe campagne wil Zwitserleven dus verbreden en meer mensen aanspreken. Maar ook pensioenen emotioneel veel begrijpelijker te maken. Geneviève Ho Sam Sooi, Director Personal Solutions & Marketing bij Zwitserleven: “Met deze nieuwe campagne, en nieuwe positionering, spreken we een breder publiek aan. We laten pensioenambities zien die herkenbaar zijn en dichter bij huis liggen. Maar dat is niet genoeg. Pensioen is een complex product, maar met pensioen gaan is een emotioneel moment. Door pensioen meer gevoel te geven, begrijpelijker te maken, moedigen we onze deelnemers en toekomstige klanten aan om aan de slag te gaan met hun pensioen.”

  Nieuwe stap voor het merk Zwitserleven

  Het nieuwe Zwitserleven gevoel vormt ook meteen een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Zwitserleven. 

  Annemieke Visser-Brons CCO Zwitserleven: “Zwitserleven is een leidende speler in de pensioenmarkt. En heeft flinke ambities. We willen graag meer doelgroepen aanspreken en hen helpen hun pensioenambities te realiseren. Zodat zij en iedereen om hen heen het Zwitserleven gevoel kunnen delen en optimaal kunnen genieten van een goed pensioen. Ik ben trots op deze nieuwe merkcampagne. Het delen van het gevoel is precies wat past bij onze eigen ambities. En geeft richting aan hoe wij de komende jaren vooruit willen.”

   

  Ga naar de campagnepagina

  Contact

  De campagne start op 12 maart en wordt ingezet op tv, online en op radio. Daarna volgt nog veel in communicatie, content en ook in dienstverlening. Neem voor vragen over de campagne, interview verzoeken en informatie over Zwitserleven contact op met:

  Joyce van Otterdijk
  Lead Communicatie Zwitserleven
  +31 (0)6 5782 3076

  Over Zwitserleven

  Zwitserleven is een van de leidende pensioenverzekeraars in de Nederlandse markt. De geschiedenis van het merk gaat terug tot 1901. Het Zwitserleven gevoel staat zelfs in de Dikke Van Dale. Zwitserleven is onderdeel van Athora Netherlands, herhaaldelijk door VBDO uitgeroepen tot de meest duurzame verzekeraar van Nederland.