• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Athora Netherlands voor derde jaar op rij Top Employer

  18 januari 2024

  Top Employer 2024

  Voor het derde jaar op rij heeft Athora Netherlands het certificaat voor Top Employer ontvangen. Dit internationale certificaat wordt jaarlijks uitgereikt aan werkgevers met een uitstekend HR-beleid. De lijst met topwerkgevers is vandaag bekendgemaakt door het Top Employers Institute na een uitgebreid certificeringsonderzoek.

  Athora Netherlands scoort in het onderzoek ruim boven de benchmark op de gebieden Bedrijfsstrategie, Leiderschap & Cultuur, Ethiek & Integriteit, Performance en Organisatie & Change. Een best practice van Athora Netherlands is flexibel werken. De combinatie van thuis en op kantoor werken en de faciliteiten die we aanbieden om te zorgen dat dit goed werkt, wordt hoog gewaardeerd.

  Certificeringsonderzoek

  Het Top Employers Institute analyseert jaarlijks het HR-beleid van meer dan 2.300 bedrijven wereldwijd. Om de titel Top Employer te verdienen, neemt een bedrijf deel aan een certificeringsonderzoek dat het HR-beleid aan verschillende kwaliteitsnormen toetst. Zo kijkt het instituut onder andere naar de inspanningen op het vlak van arbeidsvoorwaarden, training- en ontwikkelmogelijkheden, evenals het beleid rondom diversiteit & inclusie.

  Beste versie van onszelf

  Jan de Pooter, CEO van Athora Netherlands: “We zijn trots dat we voor het derde jaar gecertificeerd zijn als Top Employer. We vinden het belangrijk om een goede werkgever te zijn met moderne arbeidsvoorwaarden en faciliteiten voor onze medewerkers. Op die manier stimuleren we dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen worden en daarmee een optimale bijdrage kunnen leveren aan de uitvoering van de strategie van Athora Netherlands en het goed bedienen van onze klanten.”