• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Todd Solash benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen

  27 mei 2024 | 12:00

  Op voordracht van de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands N.V. (Athora Netherlands) heeft de aandeelhouder Todd Solash benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands en haar verzekeringsdochters. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft deze benoeming goedgekeurd. Verder is Michele Bareggi teruggetreden uit de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands aan het einde van zijn termijn van vier jaar.

  Todd is sinds oktober 2023 President en Deputy CEO van Athora en volgde Michele Bareggi in deze functies op. Todd kwam bij Athora over van Corebridge Financial (voorheen AIG Life & Retirement) waar hij President en CEO was voor Individuele Pensioen- en Levensverzekeringen. Daarvoor was hij Head of Individual Annuity bij AXA Equitable Life Insurance Company, partner bij Oliver Wyman Financial Services en bekleedde hij senior posities bij Jefferson National Life (nu onderdeel van Nationwide Life Insurance). Todd is afgestudeerd in Finance en Chemical Engineering aan de Universiteit van Pennsylvania.

  Roderick Munsters, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands: “Ik ben blij Todd te verwelkomen als ons nieuwe lid van de Raad van Commissarissen. We zullen profiteren van zijn uitgebreide leidinggevende ervaring en brede kennis van de internationale levensverzekeringsbranche. Ik wil ook Michele bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan Athora Netherlands in de afgelopen vier jaar.”

  De Raad van Commissarissen van Athora Nederland bestaat momenteel uit de volgende leden: Roderick Munsters (voorzitter), Hanny Kemna, Floris Deckers, Elisabeth Bourqui, Henk Timmer en Todd Solash.

  Henk Schillemans

  Media Relations

  T: +31 (0)6 12647962

  E: henk.schillemans@athora.nl

  Robert ter Weijden

  Investor Relations

  M: +31 (0)6 83 71 38 89

  E: robert.terweijden@athora.nl