• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Stichting Samen voor Later

  Maatschappelijke betrokkenheid voor en door collega's van Athora Netherlands

  Als pensioen- en levensverzekeraar heeft Athora Netherlands de taak om mensen een goed inkomen voor later te bezorgen. Maar een goed inkomen – nu of later – is helaas niet voor iedereen in Nederland vanzelfsprekend. Terwijl financiële zelfredzaamheid en regie over je leven belangrijke voorwaarden zijn voor een gelukkig leven.  Via de Stichting Samen voor Later zetten we de kennis en kunde van onze medewerkers in om kwetsbare groepen te helpen, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  Onze missie

  Stichting Samen voor Later is een stichting voor en door collega’s van Athora Netherlands. Via de stichting willen we de kennis en menskracht die we als organisatie bezitten, inzetten om maatschappelijke doelen te ondersteunen. En dan vooral op terreinen waar we zelf verstand van hebben én achter staan. Zoals financiën, digitalisering en een toekomstbestendige leefwereld.

  Financiële educatie

  Financiële educatie is de belangrijkste pijler van de stichting. Daar ligt de expertise van de medewerkers van Athora en die kennis zetten we graag in om anderen te helpen. Zo stimuleren we financiële zelfredzaamheid en helpen mensen regie te krijgen over hun geldzaken. Daarnaast zetten we ons in voor kwetsbare groepen. Die hulp kan vele vormen aannemen. Door simpelweg de handen uit de mouwen te steken, kun je veel betekenen voor een ander.

  Maximale impact

  De stichting wil zoveel mogelijk collega’s van Athora te betrekken bij maatschappelijke activiteiten. Daarom hebben we ook projecten rondom andere thema's, zoals natuur en milieu of eenzaamheid. Om maximale impact te maken. Zo maken we de wereld om ons heen een stukje mooier en geven we gezamenlijk iets terug aan de maatschappij.

  samen-voor-later-logo-breed.png

  Stichting Samen voor Later

  Via Stichting Samen voor Later zetten we de kennis en kunde van de medewerkers van Athora in om kwetsbare groepen te helpen. Zo nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Benieuwd naar de projecten van de stichting? Neem dan een kijkje op de website.