• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Pierre Lefèvre treedt terug uit de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands N.V.

  14 februari 2022

  Athora Netherlands maakt bekend dat Pierre Lefèvre om persoonlijke redenen heeft besloten om met ingang van vandaag terug te treden als lid van de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands N.V.

  Roderick Munsters, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “We betreuren maar respecteren de beslissing van Pierre om af te treden. Pierre is een toegewijd en gewaardeerd lid van de Raad van Commissarissen geweest en we zijn dankbaar dat we gebruik hebben kunnen maken van zijn deskundigheid de afgelopen zeven jaar. In zijn rol als commissaris heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het toezicht op het beleid van de onderneming, vooral in zijn rol als voorzitter van de Risk Committee, en tijdens de transitie naar nieuw aandeelhouderschap. Namens de Raad van Commissarissen wil ik hem bedanken voor zijn commitment en de fijne samenwerking in de loop der jaren en wens hem het allerbeste toe voor de toekomst.”

  Pierre Lefèvre: “Het is voor mij een eer geweest om als commissaris een bijdrage te kunnen leveren aan de transformatie van Athora Netherlands. Ik wil mijn collega’s in de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur bedanken voor de fijne samenwerking en ik ben ervan overtuigd dat Athora Netherlands een succesvolle toekomst tegemoet gaat.”

  De Raad van Commissarissen zal de komende periode op zoek gaan naar een geschikte opvolger voor Pierre Lefèvre.

  Meer informatie

  Neem contact op met onze Mediawoordvoerder