• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Angelo Sacca vertrekt bij Athora Netherlands

  1 november 2022

  Athora Netherlands N.V. (Athora Netherlands) maakt vandaag bekend dat Angelo Sacca per 31 december 2022 zal terugtreden als Chief Transformation Officer (CTO) en lid van de Raad van Bestuur van Athora Netherlands. Angelo gaat voor Athora Group werken. 

  Angelo is in April 2020 toegetreden tot de Raad van Bestuur van Athora Netherlands als Chief Strategy & Commercial Officer; vervolgens is hij als CTO verantwoordelijk geweest voor transformatie en pensioen buy-outs & corporate development. Zijn verantwoordelijkheden als CTO worden verdeeld onder de andere leden van de Raad van Bestuur. 

  Transformatieproces

  Roderick Munsters, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Athora Netherlands: “Angelo heeft uitstekend werk verricht met het leiden van het transformatieproces van Athora Netherlands tot een toonaangevende pensioenaanbieder. Hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van onze pensioen buy-out strategie, wat heeft geleid tot verschillende succesvolle transacties. Ik wil Angelo bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan ons bedrijf en ik wens hem het allerbeste bij Athora Group.” 

  Trots

  Angelo Sacca, CTO of Athora Netherlands: “Het was een eer om lid te zijn van de Raad van Bestuur en ik ben trots op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. Het was een voorrecht om met veel collega's in het hele bedrijf samen te werken en ik wil hen bedanken voor hun indrukwekkende toewijding aan de transformatie van Athora Netherlands. Ik ben blij dat ik met mijn vertrek naar Athora Group deel blijf uitmaken van de Athora-familie.” 

  De Engelse tekst van het persbericht is leidend. 

  Meer informatie

  Neem contact op met onze Mediawoordvoerder