• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Maatregelen vanwege COVID-19

  16 maart 2020

  Sinds januari volgt VIVAT nauwgezet de ontwikkelingen rondom COVID-19 en zijn we alert op de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en de continuïteit van ons bedrijf.

  Nu de impact ook heel Nederland raakt, heeft VIVAT in lijn met het Kabinetsbesluit verdere maatregelen genomen om haar medewerkers en hun families te beschermen. Met ingang van 16 maart werken in principe alle medewerkers vanuit huis. Onze kantoren blijven geopend voor medewerkers voor wie thuiswerken geen optie is.

  Omdat thuiswerken gebruikelijk is bij VIVAT, is onze infrastructuur er volledig op ingericht om alle collega's gelijktijdig te laten thuiswerken volgens de gebruikelijke hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Daarmee is de continuïteit van onze bedrijfsvoering gewaarborgd.

  Het VIVAT-coördinatieteam blijft de interne en externe situatie dagelijks monitoren, waarbij we de overheidsmaatregelen in acht nemen. Afhankelijk van de situatie, verkorten of verlengen we de duur van het volledig thuiswerken en nemen we nieuwe maatregelen waar nodig.

  Wij wensen onze klanten en partners een goede gezondheid en veel sterkte in deze uitzonderlijke tijden.