• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Athora Netherlands aangemerkt als ‘topwerkgever’

  27 januari 2022

  Athora Netherlands heeft het certificaat voor Top Employer ontvangen. Dit internationale keurmerk wordt jaarlijks uitgereikt aan werkgevers met een uitstekend personeelsbeleid. De lijst met topwerkgevers werd bekendgemaakt door het Top Employers Institute.

  Het instituut analyseert jaarlijks het HR-beleid van meer dan 1800 bedrijven wereldwijd. Om de titel topwerkgever te verdienen, moet je als bedrijf deelnemen aan het onderzoek en aan verschillende kwaliteitsnormen voldoen. Zo kijkt het Top Employers Institute onder andere naar de inspanningen op het vlak van arbeidsvoorwaarden, training- en ontwikkelmogelijkheden en beleid rondom diversiteit & inclusie. In totaal ontvingen 63 bedrijven in Nederland het certificaat.

  Jeroen de Graaf, Managing Director Human Resources & Communications bij Athora Netherlands: “We zijn heel trots op het verkrijgen van het keurmerk. We vinden het belangrijk om een uitdagende en inclusieve werkomgeving te creëren waar onze collega’s zich kunnen ontwikkelen en regie kunnen nemen over hun eigen loopbaan. Juist voor een organisatie als de onze die zo in verandering is, is dit heel belangrijk. Deelname aan het certificeringsproces biedt ons de mogelijkheid om ons HR-beleid te toetsen door een onafhankelijke partij. En geeft ons meteen handvatten om ons beleid verder te verbeteren.”

  Optimale werkomgeving

  Binnen Athora Netherlands besteden we veel aandacht aan het creëren van een omgeving waar samenwerking, inclusie en vertrouwen centraal staan. Zo bieden we speciale talent developmentprogramma’s, een jaarlijkse Summer School voor en door collega’s en heeft iedere medewerker een jaarlijks groeibudget wat naar eigen inzicht ingezet kan worden.

  Naast de ruime ontwikkelmogelijkheden krijg je bij Athora Netherlands veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je kunt je werkzaamheden flexibel indelen voor een optimale werk-privébalans doordat wij al in 2010 het thuiswerken hebben geïntroduceerd. In 2021 ondertekenden we het Charter Diversiteit waarmee we een belangrijke stap zetten in ons streven een toegankelijke, inclusieve en aantrekkelijke werkgever te zijn.