• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Vermogensbeheerder ACTIAM betrekt kantoor in Amsterdam-Zuidoost

  7 januari 2021

  Inrichting kantoor Actiam met duurzame viltwand

  ACTIAM verhuist van Utrecht naar Amsterdam-Zuidoost. De vermogensbeheerder van Athora Netherlands zetelt vanaf nu op de 21ste verdieping van bedrijfsverzamelgebouw Alpha Tower nabij de Johan Cruijff Arena. Het kantoor in Utrecht is daarmee definitief gesloten als vestiging van Athora Netherlands.

  De medewerkers van ACTIAM werken momenteel nog thuis, waardoor de verhuizing relatief eenvoudig te realiseren was. Op de nieuwe locatie zijn zo’n vijftig coronaproof werkplekken ingericht voor het moment dat de beperkingen worden opgeheven.

  Duurzaam

  Duurzaamheid was een belangrijk aspect bij de herhuisvesting van Athora’s verantwoorde vermogensbeheerder ACTIAM. Zo is het kantoor bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, op loopafstand van trein- en metrostation Bijlmer Arena. Daarnaast is al het kantoormeubilair hergebruikt en is bij de inrichting gebruik gemaakt van materiaal van gerecyclede petflessen.

  Sluiting kantoor Utrecht

  In het kantoor in Utrecht was naast ACTIAM ook de afdeling Reaal Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) gevestigd. Vanwege de overname van de schadetak door Nationale-Nederlanden zijn deze collega’s inmiddels onderdeel geworden van Movir (NN) in Nieuwegein waardoor er minder kantoorruimte nodig is. De medewerkers van ACTIAM betrekken als enige nu de nieuwe locatie in Amsterdam.