• NL
 • Taal: Nederlands (NL) Engels (EN)

  Route Rotterdam

  VIVAT is gevestigd aan de Coolsingel 65 in Rotterdam. U kunt ons met het openbaar vervoer of met de auto bereiken.

  Coolsingel 65
  3012 AC Rotterdam

  Openbaar vervoer

  Met het openbaar vervoer vanaf Rotterdam CS

  Loop vanaf het station naar de metro en neem Metro D richting De Akkers. Stap uit bij halte Stadhuis. Neem de trap naar boven en loop rechtsaf de Coolsingel op. Het kantoor bevindt zich op ca. 100 meter aan uw rechterhand.

  Eigen vervoer

  Vanaf A20 afslag centrum (nr. 14)

  Richting Centrum, na 2,1 kilometer op de Hofplein-rotonde rechtdoor naar Coolsingel. Rechtsaf bij de stoplichten de Aert van Nesstraat in. Aan uw linkerhand bevindt zich de Q-park parkeergarage van de Bijenkorf, waar u kunt parkeren. Bij de receptie zijn uitrijkaarten verkrijgbaar. N.B. Aanrijden vanaf Karel Doormanstraat is ook mogelijk; aanrijden via Blaak/Westblaak -> Coolsingel en dan linksaf de Aert van Nesstaat is niet mogelijk )

  Vanaf A16 afslag centrum (nr. 25)

  Neem de derde afslag op de rotonde naar Abram van Rijckevorselweg. Ga na 4.4 kilometer rechtsaf de Schiedamsedijk op, na 500 meter linksaf de Westblaak op. Hierna 250 meter rechtsaf de Karel Doormanstraat in, Ga na 250 meter rechtsaf de Aert van Nesstraat in. Aan uw linkerhand bevindt zich de Q-park parkeergarage van de Bijenkorf, waar u kunt parkeren. Bij de receptie van REAAL zijn uitrijkaarten verkrijgbaar. N.B. Aanrijden via Blaak/Westblaak -> Coolsingel en dan linksaf de Aert van Nesstaat is niet mogelijk.